Edit product

$25

Panduan Band Baru

Apakah yang paling penting untuk pemuzik dan band... tak kira genre, tak kira style?


Awak ada band tak?

Bila ada band, banyak cabaran.

Band selalu mula dengan semangat tapi luntur kerana
- tak ada ilmu
- tak ada mentor
- tak tahu selok belok industri muzik sebenar


Industri muzik tak selalunya terbuka untuk kongsi ni...

Ramai kawan saya yang professional sibuk kerja 24/7. Mereka orang yang dalam studio rakaman, buat session recording, touring apa semua.

Saya pun sibuk, tapi lama kelamaan saya jumpa ramai orang yang:
- nak masuk industri muzik
- tak tahu macamana
- ada band, tapi macam tak berkembang

Jadi saya pun fikir, camana nak sampaikan ilmu 'TRADE SECRET' ni kepada lebih ramai pemuzik yang berdedikasi (tapi tak berpeluang study muzik secara formal)


Inti pati pengalaman saya dalam muzik selama 24 tahun

Dalam panduan ini (eBook + Video), awak dapat cerita, tips, rahsia & konsep penting yang saya dapat dari realiti hidup sebagai pemuzik professional selama 24 tahun ini.

Isi PANDUAN BAND BARU saya kembangkan dari posting saya di FB, menjadi satu panduan lebih terperinci dengan video saya bercerita pasal isi lebih dalam.


Awak dapat:

1) eBook 20 muka surat (PDF) - yang ini awak boleh download terus lepas bayar

2) Video penjelasan satu per satu setiap tips, rahsia & idea dalam eBook PANDUAN BAND BARU (1 jam 14 minit)

3) Video yang sama tapi di segment kepada 16 bahagian supaya senang awak tengok & kaji ilmu ni.

1 Pengenalan
2 Tips Rehearsal Band Lebih Efektif
3 Tips Sebelum Masuk Studio Rakaman
4 Tips Lebih Yakin Pabila Performing Dalam Band
5 Tips Untuk Band Baru Dapat Gigs
6 Sebab Band Awak Masih Tak Dapat Gig Lebih Besar
7 Keperluan Asas Promosi Band
8 Tips Untuk Buat Bio Band Best
9 Kesilapan Bands Pabila Release Single
10 Masalah Marketing Muzik Buat Bands
11 Kesilapan Band Baru
12 Tips Kembangkan Kerjaya Band Awak
13 Pelaburan Bands Yang Serius
14 Cara Bands Boleh Buat Duit
15 Sebab Bands Bergaduh dan Berpecah
16 Penutup


Kenapa saya nak dengar cakap awak ni?

Nama saya Az Samad. Saya dah dalam bidang muzik selama 23 tahun.

Dalam masa tu, saya pernah:
+ pernah buat 2 tour di Eropah (band + solo)
+ session & perform dalam bands style Tex Mex, Dub, Jazz ketika di Amerika Syarikat
+ terlibat dalam lebih 22 album (termasuk banyak EP + album saya sendiri)
+ join band jazz yang main festival macam Penang Island Jazz Festival & Sunrise Jazz Festival
+ mulakan duo gitar yang perform pelbagai gigs serata KL (lagu-lagu original secara instrumental)
+ buat projek Az Samad Trio & Az Samad Duo -- juga perform di merata venue & festival.


Tapi, ini yang penting. Saya bukan gitaris yang 'gifted' atau 'natural'. 

Saya mula main gitar pada usia 16 tahun, masa form four. Walaupun saya mula agak lambat dari orang lain, saya sedar yang kalau kita usaha & dapatkan ilmu + pengalaman yang optimum, kita dapat maju ke depan.

PANDUAN BAND BARU ini adalah apa yang I WISH SOMEONE TOLD ME sebelum saya mula main muzik dalam bands. Ini semua bukan tips yang biasa. Ini kira benda yang teramat jujur & direct (jangan terkejut). 

Kenapa saya kongsi ni? Supaya lebih ramai pemuzik & bands dapat ilmu yang boleh bantu bands awak jadi lebih terer & berjaya.


Ini meningkatkan keyakinan awak dalam bidang muzik

Kalau awak ambil kelas atau consultation 1-jam dengan saya, investment awak adalah RM350/sejam. 

Panduan Band Baru memberi awak ilmu 1 jam 14 minit dalam 14 topik penting.

Awak tak perlu laburkan RM350 untuk kumpulan pengalaman saya.

RM300 pun tak.

RM200 pun tak. 

RM150 pun tak.

Dapatkan ini untuk hanya US$25 (RM100) dan download ilmu ini kepada minda awak.


Macamana nak beli ni?

Ok, klik "I want this" dan ikut instructions dia.

Bayaran boleh dibuat pakai kad debit, kad kredit & PayPal.

See you on the other side!

3 ratings

Checkout

Panduan Band Baru

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$25.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad