Cabaran Hero Major Scales

$17.50
$17.50
Az Samad
32 ratings

Awak nak main gitar lebih sedap tak?

Khas untuk gitaris yang berani saja

  • 7 hari

  • 7 cabaran

  • 7 minit setiap hari


Hidup kita penuh cabaran

Kena pergi kerja, kena jaga anak, kena jaga hal keluarga...

Macam-macam cabaran hidup harian kita.

Tapi dalam hati awak, jiwa gitaris hero ada terpendam.

Membara, terbakar macam api pergi camping.

Awak nak main gitar lebih sedap, tapi macam tak tahu apa nak practice.

Pergi YouTube, video macam-macam tengok, tapi tak improve jugak.


Apa masalahnya?

Masalah dia, bukan pasal masa sebenarnya.

Masalah dia dalam masa yang awak ada, awak tak ada sistem yang teratur untuk IMPROVE YOUR SKILLS.

Students saya dapat latihan mingguan dari saya yang fokus pada kelemahan mereka & juga membantu mereka tahu APA dan BAGAIMANA mereka perlu latih.

Untuk masyarakat umum, gitaris biasanya kelam kabut practice (kalau practice) dan tak tahu apa yang sesuai untuk mereka.


Jadi apa penyelesaian ni?

Saya dok berfikir & berfikir... lama kelamaan saya sedar kalau awak dapat latihan yang mencabar dari segi lain (tapi taklah susah gila), awak dapat bina disiplin & semangat untuk latih.

Kalau satu hari dalam 7 minit latih, bukanlah satu benda yang mustahil.

Jadi saya dapat ilham buat Cabaran Hero Major Scales


Macamana ni bang?

Gini caranya:

Setiap hari, awak dapat satu cabaran yang awak perlu latih selama minimum 7 minit. 

Asal dapat 7 minit minimum ok. 

Setiap hari awak latih skills awak dengan latihan yang saya pilih untuk buat:

  • teknik gitar awak lebih lancar

  • jari lebih hidup

  • picking lebih yakin

  • koordinasi lebih tepat

  • tone lebih keluar

Latihan ni akan nampak simple untuk orang berpengalaman.

Latihan ni mungkin susah bagi yang newbies.

Latihan ini mungkin nampak biasa-biasa saja bagi yang tak perasan CARA latihan dia.


Akan tetapi, latihan ini sebenarnya AMAT EFEKTIF bagi mereka yang FAHAM kegunaannya...


Sesuai untuk setiap peringkat

  • Kalau awak newbie atau beginner, awak akan dapat tips cara latih paling minimum untuk awak tingkatkan skills awak guna latihan yang sama.

  • Kalau awak intermediate (macam bukan newbie, tapi bukan pro jugak), awak akan dapat tips cara awak gunakan latihan ni.

  • Kalau awak advanced & terer (atau mungkin dah practice video instructional saya Rahsia Jadi Hero Major Scales), Cabaran Hero Major Scales ini awak akan nampak kepentingan dia pabila awak gabungkan ilmu dia macam gabung robot Voltron.


Apa kata mereka yang dah dapatkan CABARAN ini?

Fitts Will kata:


Jarep Haziq kata:

JL ML kata:


ijaicool siap rakam video cerita pasal pengalaman dia dengan RAHSIA JADI HERO MAJOR SCALES dan CABARAN HERO MAJOR SCALES:


Apa saya dapat ni bang?


Awak dapat PDF (TABS) dan video penjelasan setiap cabaran.

Siap awak dapat exactly benda yang awak perlu practice setiap hari selama tujuh hari (tak payah fikir apa nak practice).

Lepas tu, kalau awak orang rajin, boleh ulang cabaran ni (dan semakin terer)

Kan senang gitu?

✅7 latihan yang membina skills awak.

✅7 hari dapat coaching saya melalui rakaman video.

✅7 minit setiap hari saja komitmen dari awak.

Kiranya RM10 untuk belajar dengan saya setiap hari.

RM10 x 7 (RM70 untuk seminggu).

Kalau belajar 1-on-1 dengan saya RM350/sejam.

Kira okay la, harga mampu milik.

Berapa video yang saya dapat & apa video tu?


Ni 15 video yang awak dapat:

1 Pengenalan.mp4
2 Hari 1.mp4
3 Hari 1 - Versi Beginner.mp4
4 Hari 1 - Versi Advanced.mp4
5 Hari 2.mp4
6 Hari 2 - Versi Beginner.mp4
7 Hari 2 - Versi Advanced.mp4
8 Hari 3.mp4
9 Hari 3 - Versi Beginner.mp4
10 Hari 3 - Versi Advanced.mp4
11 Hari 4.mp4
12 Hari 5.mp4
13 Hari 6.mp4
14 Hari 7.mp4
15 Penutup.mp4

Total time video ni semua 52 minit.

Bonus 7x

Bukan saja awak dapat Cabaran Hero Major Scales, awak juga terima 7 bonus!

✅BONUS #1: (eBook) Jazz Guitar Licks & Etudes ($10 Value)

✅BONUS #2: (PDF) 50 Hip Jazz Guitar Tips ($10 Value)

✅BONUS #3: (PDF) 23 Cool Open Position Cmaj7 Chords ($3 Value)


✅BONUS #4: (eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)

✅BONUS #5: (EP) The Jazz Bromance EP ($5 Value)

✅BONUS #6: (Video) Asas Picking Gitar 1 ($7 Value) - ini video sepanjang 22 minit!

✅BONUS #7: (eBook) 25 Latihan Picking AES ($5 Value)


Dapatkan sekarang & jadi hero Major Scales

Klik "I want this" dan dapatkan Cabaran Hero Major Scales sekarang


✅(15 VIDEO) Cabaran Hero Major Scales ($15 Value)

✅(eBook) Buku Panduan Cabaran Hero Major Scales ($5 Value)

✅(eBook) Jazz Guitar Licks & Etudes ($10 Value)

✅(PDF) 50 Hip Jazz Guitar Tips ($10 Value)

✅(PDF) 23 Cool Open Position Cmaj7 Chords ($3 Value)

✅(eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)

✅(EP) The Jazz Bromance EP ($5 Value)

✅(Video) Asas Picking Gitar 1 ($7 Value)

✅(eBook) 25 Latihan Picking AES ($5 Value)

✅(15 VIDEO) Cabaran Hero Major Scales - Video versi Standard Definition (SD) - sesuai untuk download ke handphone 


JUMLAH SEBENAR: US$65 (RM260)

AWAK CUMA INVEST: US$17.50 (RM70)


Main gitar lebih sedap lagi!

Klik "I want this" untuk dapatkan sekarang.

234 gitaris telah sahut CABARAN HERO MAJOR SCALES.

Awak pun boleh dapatkan juga!

32 ratings

Ratings

5.0
(32 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Powered by

Checkout

Cabaran Hero Major Scales

Enter your info to complete your purchase

Card

or pay with
You'll be charged US$17.50.